2018-09-21 05:45:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Maradjon az előtérben

Napi horoszkóp szeptember 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Maradjon az előtérben! Sikerre, a pályáján való emelkedésre csak akkor számíthat, ha látványosan ott van, ahol lennie kell. Jól tenné, ha ma többet sündörögne a főnöke előtt!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Uránusz a Bika jegyének elején jár. Készülhet arra, hogy szokatlan feladatokat kaphat, új megoldásokat, technológiákat kell majd elsajátítania. Lehet ez akár információs vagy számítógépes munka is.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Több szabadidőre lenne szüksége a kibontakozáshoz, de a munkahelyén annyira be van fogva, hogy erre egyelőre nincs esélye. Az önmegvalósítással sajnos még várnia kell nyugodtabb időkre...


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jók a kilátásai, mert új lehetőségei adódhatnak a nagyon közeli jövőben. Igaz, ehhez most a szokásosnál is többet vállalhat magára. Nem lesznek hálátlanok a főnökei, de ehhez az is kell, hogy lássák, mit tesz ön.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Mars a Vízöntő jegyében áll. Ez pozitívan hat önre, növeli hitét saját erejében, alkotói munkára lelkesíti, és kimutathatja vezetői képességeit, tekintélyét megszilárdíthatja. Ha ön alkalmazott, most üljön le tárgyalni a főnökével a fizetésemelésről!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok feszültséget érezhet a mai napon, melynek hatására nem pontosan értékeli saját képességeit. Neheztel majd, ha valaki nem ismeri el az érdemeit, eredményeit, ez akár a vállalkozásában is problémákat okozhat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Szaturnusz kellemetlen fényszöget vet az ön jegyére. Ez többletmunkát jelent ingatlannal, élelmiszerrel, szállodai és éttermi vállalkozással kapcsolatban. Ha hibát vét, ne vegye annyira a lelkére, nem csak önmagát kell okolnia.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mindkét szerencsét jelző bolygó a Skorpió jegyében áll. Ez befolyást és hatékonyságot kölcsönöz önnek és a vállalkozásának, az otthon végzett, vagy az otthonáért tett munkáknak, alkotó feladatoknak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai napon idegesítő részletekkel kell foglalkoznia. Úgy érezheti majd, hogy megbántották, vagy nem eléggé értékelik. Lehetséges, hogy nem szívesen csinálja azt, amit tennie kellene. A nőkkel (munkatársakkal és családtagokkal) nehezebb lesz ma kijönnie.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A legjobban most akkor boldogulhat, ha egyedül dolgozhat. Ha mégis arra kényszerül, hogy másokkal kooperáljon, akkor beszéljen nagyon tisztán és részletesen a teendőiről. Könnyen félreérthetik ugyanis.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars az ön jegyében jár. A munkahelye olyan, mint egy darázsfészek. Ha nem bírja a hajszoltságot, akkor könnyen juthat arra a döntésre, hogy felmond. Ne tegye! Ha nincs hová menni, akkor ne lépjen! Inkább vegyen ki szabadságot!
 

 

Halak: II. 19. - III. 20.
​A Mars önben is feszültséget kelt. Csak akkor tud túljutni az ön elé tornyosuló akadályokon, ha nem ön akar mindent megoldani, ha képes a jó munkamegosztásra. Ha ön főnök, bízzon többet a beosztottaira!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: